El joc: materials per a descarregar (1)

Amb aquest post comencem a compartir els principals elements que composen el Joc “Caçadors d’Històries del Futur”, en llengua catalana i en format pdf. En properes entrades completarem el material disponible amb el pdf amb la guia del joc i la publicació dels materials en llengua castellana.

El Tauler del joc: frontal / revers

El tauler del joc va ser imprés en lona de 50×50 en una cara inicialment i vam fer una reimpressió amb el nom del projecte i l’acreditació de la il.lustració de fons al revers i en tres versions: català, castellà i anglès.

Les Cartes:

Les cartes van ser impreses en una primera edició en cartulina i en segona edició en material sintètic més resistent al desgast, en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Els daus

Els daus van ser realitzats en una primera impressió sobre adhesiu transparent que es va enganxar a daus blancs de 6 cares. En segons impressió es va contactar amb una empresa especialitzada en impressió de daus i objectes per a joc de rol per a que ens imprimissin els daus serigrafiats i en tres idiomes, català, castellà i anglès.